tiistai 4. helmikuuta 2014

Maija Poppanen – mitä kannan laukussani?

Viihdytän itseäni (ehkä vähän liikaakin) katselemalla YouTubea. Erityisesti laukkuaiheiset videot ovat mielenkiintoista kytättävää, ja laukkujutuista ehdoton suosikkini on ”What's in my Bag?”- eli ”Mitä laukussani on?”-tekeleet. Jotenkin ne paljastavat ihmisistä enemmän kuin moni muu asia, ja olen myös loputtoman utelias ihminen – haluan nähdä, mitä ihmiset kokevat päivittäin tarvitsevansa ja mitä kaikkea (omasta mielestäni) turhaa laukuissa piileksii. Toisaalta harvoin autiolla saarella selviytymiseen tarvitsee mitään mitä ei naisen käsilaukusta löytyisi! :D

Ehkä ainoa asia joka minussa herättää suuria tunteita, on se miten monet kehuvat tuotteita jotka olen surkeanlaatuisiksi todennut. Paljon YouTuben suosituimpien videonvärkkääjien laukuista löytyy sponsoreiden tuotteita, muiden hehkuttamaa kosmetiikkaa ja suoranaista sontaa. Hyvänä esimerkkinä mielestäni on EOS:n huulirasvapallurat, jotka ovat kyllä söpöjä mutta (itse mokomaan langettuani) voin kertoa, että noin 10 euroa maksavalta huulirasvalta odottaisi muitakin ominaisuuksia kuin hyvää tuoksua. Kosteuttaminen vois olla niistä yksi..?
Disclaimerina totean, että olen kaikki tuotteet joko ostanut itse tai saanut perheenjäseniltäni lahjaksi. Mainitsen tuotemerkkejä siksi että ko. tuotteiden kohdalla se on mielestäni tarpeen, ts. kyseinen tuote on minulle erityisen mieluinen ja toimiva.



Laukkuni on Lumi Accessoriesin Supermarket XL-kokoisena ja mustikansinisenä. Rrrrakastan sitä, siihen voi tunkea hirveän määrän kamaa ja silti se on mukava kantaa. Laukku nielaisee kitaansa näiden kuvissa olevien tavaroiden lisäksi ongelmitta myös puuvillahuivin, 10-tuumaisen tabletin latureineen ja pienet eväät, jos tarvis on.



Laatu on hintalappunsa veroinen, laukku maksoi melkein 300 euroa mutta onpahan kestäväkin. 7 kk olen sitä melkein koko ajan laahannut mukana, säälimättä tai paapomatta, eikä laukussa näy mitään kolhuja, kulumaa tai edes purkautuneita langanpäitä. Vuorikin on ihana, istuu kuin hansikas ja syvänsininen väri ilahduttaa aina. Tätä voin lämpimästi suositella, kuten muitakin Lumin tuotteita; hinta-laatusuhde on loistava!

Mutta, asiaan! Tässä tarvekalut joita omassa veskassani ronttaan.
Tänä aamuna – täysin siivoamatta ja vain kaikenpeittävät lapaset kuvista sensuroiden – laukkuni on syönyt seuraavia tavaroita:
~ kirkkaanpinkit Thinsulate-vuoratut lapaset (koska Helsingin tuulessa ei pelkkä villa riitä)
~ harmaa nahkalompakko
~ puulusikka (!!), unohtunut laukun pohjalle ostosreissun jälkeen (puuttuu kuvasta koska linnut halusivat leikkiä sillä ja se oli ainoa tapa pitää pojat pois muitten kamojen ja valojen ja kameran ja minun kimpusta)
~ kultaraamiset pilottilasit persikanvärisessä kotelossa
~ Lumi Supermarket-meikkipussi männynvihreänä (täyteenammuttu, tottakai)
~ Anna-Leena Härkösen Ei Kiitos minikirjana (suosittelen, loistava kirja!)
~ musta Rizzon congonahkainen pikkuagenda
~ matkakortti
~ minikokoinen Body Shopin Vanilla Bliss-käsivoide (Te kaikki tätä lukevat Body Shop-pomot: tämä pitää saada pysyvään valikoimaan jos se ei ole jo – tämä on kuivaihoiselle TÄYDELLINEN tuote)
~ vesipullo
~ Munkens Bisalva-huulirasva. Tätä voin suositella kaikille, parilla eurolla uskomattoman hyvää laatua ja tehokasta kosteutusta!

Laukussani on myös laukunjärjestelijä, jonka sisältö on vähintään yhtä laidasta laitaan;
~ aloe vera-nenäliinoja (kuivaihoinen EI selviä ilman näitä)
~ Blistexin Raspberry Lemonade-huulirasva (Lenni-linnun lempparia, tätä ollaan vähän väliä nuolemassa pois huulilta)
~ tuubi pallopurkkaa, sitä pinkkikorkkista jota myytiin silloin kun olin pikkutyttö – lahjaksi murulle
~ Body Shopin madagaskarinvaniljahajuvettä – erittäin mieluinen ja sydäntälämmittävä joululahja
~ taas yksi setti pieniä post it-lappuja joista pinkit on siirretty kalenterin väliin odottamaan käyttöä (pinkki lappu kalenterissa merkkaa tapaamista Murun kanssa, oih miten ihanan ällöä)
~ Pentikin enkeliheijastin
~ muovinen ripsentaivutin
~ Jenkki Sweetmint-purkkaa (uusi suosikki)
~ Läkerol Dents-lakupastilleja (vanha suosikki)
~ L'Oréalin huulipunakynä (Die for Guava, ihana sävy mutta ihan kamala nimi!)
~ vesimeloninpunainen huulirasva
~ peili+kokoontaittuva hiusharja
~ työpaikan avaimet
~ Céline Dionin Luxe Blossom-hajuvesi
~ pinkki kukkaroinen, jossa pidän hiuslenksuja ja -pinnejä
~ Korresin huulivoi villiruusun värisenä
~ pieni purnukka irtopuuteria (muttei puuterisutia, onpa näppärää)
~ Lumin pinkki Aurora-kukkaro jossa asuvat miun pinkit korvanappikuulokkeet
~ purkki jossa lepää jäänteet (heti alkumetreillä) rikkiräjähtäneestä Wet 'n' Wildin (täydellisenvärisestä) poskipunasta
~ käsidesiä, koivuntuoksuista
~ tyhjä korttikotelo
~ kosteuspyyhkeitä
~ 2 laattaa maitohappokapseleita
~ laatta Yotuel-purkkaa
~ manikyyrisetti (naisten vastine sveitsiläiselle armeijalinkkarille)
~ tupeerauskampa (en tupeeraa, mutta kampaan)
~ työvuorolista
~ litteä peltiloota, jossa säilytän laastareita, särkylääkettä, pikkuhousunsuojia, happosalpaajia, murun allergialääkkeitä...koska ikinä ei voi tietää mihin sitä joutuu!
~ muovirasiallinen hiusneuloja – outoa sinänsä, koska en edes muista koska olisin moisia viimeksi käyttänyt. Mutta noilla pystyy vaikka tiirikoimaan lukot ja liittämään johtoja ja ja (pitää kattoo MacGyveria että keksii lisää luovia käyttötapoja)...
~ pikkupurkki aloe veraa (never leave home without it)
~ Fructolax-hedelmäkuutio - koska toimiva vatsa on iloinen asia
~ Burt's Bees-kynsinauhavoide
~ leopardipilkkuinen pillerirasia, jossa matkaa pari karpalokapselia ja läjä piitabletteja
~ huoltoyhtiön jääkaappimagneetti (??)
~ USB-tikku
~ kertakäyttöveitsi+haarukka+servetti-setti (yleensä kyllä kannan mukanani LuHaa muovikotelossa) ettei vain jää joku ateria väliin, se ois kauheeta...
~ paketti rasvanpoistopapereita kasvoille (vai mikä noitten nimi on suomeksi?)
~ mikrokuituliina (aurinkolasikotelossa on jo yksi, miksi tuo on mukana? En tiedä.)
~ Jenkki Fresh Mint-purkkaa
~ kourallinen suklaakarkkeja! Jesjes! Kyllä kannatti käydä laukku läpi! (nämä eivät selvinneet kuvaukseen saakka, mutta uteliaille tiedoksi että siinä oli appelsiini-Julia, 2 punaista Royalia ja 2 nougattäytteistä kuulaa)



Kaiken kaikkiaan laukunjärjestelijä mukaanluettuna 52 esinettä + edesmenneet karkit. Ilmankos tuo mokoma painaa kuin synti! Tulipa huomattua sekin, että käsilaukkuni on ehkä yksi ainoista asioista elämässäni joka on aina ja ikuisesti järjestyksessä. Mikään ei rassaa kärsimätöntä ihmistä niin pahasti kuin epäjärjestys veskassa.

Tägään Vuoden Siivoojan, ShadowSelfin, Mimmin ja Minnin tekemään samanlaiset postaukset – mitä teidän laukuissanne lymyää?

Leppoisaa viikkoa!
- Hulta


2 kommenttia:

  1. Palaan huonon haaste-omatunnon kanssa asiaan. Tämä pyyntö tuli ehkä aikanaan huonoimpaan mahdolliseen aikaan, koska olin juuri ostanut itselleni uuden käsilaukun rikki menneen tilalle.

    Hiljalleen alkaa kaikenlaista sontaa kertyä uuteen, joten ehkäpä kohta jo on ainesta haasteeseen vastata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain tuonsuuntaista uumoilinkin, hyvä syy on oltava jos muuten meitä lukijoitaan kohtaan niin kovin tunnollinen Siivooja ei tartu haasteeseen. Jään odottelemaan, paljastuuko laukusta ketunhampaita tai maanäytteitä... :D

      Poista